Med måltiden i centrum

Mat ska vara en upplevelse för alla

Måltidsglädje drivs av en grupp människor som på olika sätt arbetar med mat och måltider. Vi strävar efter att ta vara på våra olika kompetenser så att du får ut maximalt av att samarbeta med oss.

Kontakt

Thomas Drejing
Tel 070-898 27 76
Epost 

Lill Spenninge
Tel 070-864 42 01
Epost 

Eller epost 

Lill

Lill Spenninge är kostekonom med lång erfarenhet av matutbildningar. Hon har bland annat arbetat på Hushållnings-sällskapet, Bjärsjölagårds slott och på Livsmedelsakademin. Lill lyfter gärna fram möjligheterna med det dukade bordet och strävar efter att inspirera till måltider som ger glädje i vardagen. Utöver sitt engagemang i Måltidsglädje arbetar Lill även som måltidschef och inspiratör på Klippans kommun.

Tel 070-864 42 01
Epost

Thomas

Thomas Drejing är kocken som introducerade närproducerat för en bredare publik i Sverige på sin restaurang Petri Pumpa. Idag arbetar Thomas gärna med organisation och ledning och vill verka för verksamheter där alla jobbar mot tydliga mål.

Tel 070-898 27 76
Epost

Peter

Peter Skogström blev Årets Kock 2006 med motiveringen ”Modigt och genialiskt” – ord han bär med sig i sin yrkesroll. Peter arbetar gärna med den offentliga måltiden och har varit verksam i ett flertal projet för att ge köks- och omsorgspersonal verktyg för att skapa måltidsglädje.

Epost

Roy

Roy Blad arbetar gärna med konsistensanpassad kost. Roy strävar efter likhet på tallrikarna – oavsett vad man kan äta. Alla ska ha rätt till samma värdighet under måltiden!

Fredrik

Fredrik Malm är projektledaren som ser ser möjligheter där andra hejdas av problem. 

Epost